Trainingen

Wat is een OK! training?
Aan de OK! trainingen kunnen personen uit verschillende organisaties tegelijk deelnemen. Sluit bij één (of meerdere) van deze trainingen aan en leer de OK! methode met succes toepassen binnen uw organisatie. Er zijn trainingen om de basis van de OK! methode te leren en trainingen die uw kennis rondom verschillende onderwerpen verdiepen (bijv. over maatschappelijke ontwikkelingen of sector specifiek).

Naast de standaard OK! trainingen die hieronder zijn beschreven, geven onze OK! Adviseurs ook geregeld extra (verdiepende) trainingen. Hou onze agenda en LinkedIn-pagina in de gaten voor de planning van al onze trainingen.

Hoe zijn de standaard trainingen opgedeeld?
De standaard OK! trainingen zijn opgedeeld in de 7 methodische stappen van de OK! methode. Hoewel wij iedereen aanmoedigen om de OK! volledige training te volgen, bieden wij ook trainingen aan die focussen op één of twee stappen uit de methode. Benieuwd wat de volledige OK! methode en de 7 methodische stappen precies inhouden? Hier leest u er alles over.

Voor wie zijn de trainingen?
De OK! trainingen zijn over het algemeen geschikt voor managementleden, directieleden, leden uit het strategisch bedrijfsteam (MKB-onderneming), middelmanagement, projectmanagers en projectleiders, gespecialiseerde staf zoals kwaliteit-, milieu-, veiligheid, hrm, control, facility managers, middelmanagement en projectleiders. Indien een training voorkennis vanuit de OK! methode vraagt of specifiek wordt gericht op één sector, dan wordt dit duidelijk aangegeven.

Bent u toch opzoek naar iets anders? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

OK Methode Stap 7 - Evalueren
OK Methode Stap 1 - Waarnemen
OK Methode Stap 2 - Beoordelen