Industriële dienstverlening

Klein gespecialiseerd industrieel automatiseringsbedrijf. De markt is sterk competitief. Het team is integraal samengesteld: mechanical engineers; software engineers; electrical engineers. Ze zijn daardoor in staat integrale projecten uit te voeren voor klantorganisaties.

“We willen het denk- en samenwerkingsvermogen van de medewerkers verder ontwikkelen. De focus van hun denken en handelen is nu nog sterk gericht op de techniek en ook hun eigen onderdeel. Intern willen we het klantgericht projectmatig samenwerken versterken. Een grote klant wil graag dat we onze bedrijfsprocessen conform ISO9001:2015 gaan inrichten. Daarnaast is het wellicht mogelijk om onze integrale kennis op andere markten te exploiteren. Met de OK! analyse, de gesprekken daarover, aangevuld met trainingsoefeningen, denk ik het teamwerk te stimuleren! (de directeur)”

De OK! analyse + een aantal aanvullende opdrachten, hebben geleid tot:

  • een integraal samenwerkingsproces en sterk verbeterd teamwerk;
  • een officieel ISO9001:2015 certificaat;
  • een nieuw marktgebied, waar nu – met een aanvullende merknaam – meer dan 50% van de omzet wordt gerealiseerd.

“Ik ervaar het teammoment, waarin we ons samen buigen over de klantvraag, als bijzonder waardevol. Daardoor weet ik nu veel beter dan voorheen wat het project inhoudt en welk projectwerk daar voor mijn afdeling uit voortvloeit!”

toekomstbestendig ondernemen?

neem nu contact met ons op voor uitvoering van een OK!-quickscan

Kunnen wij u ook van dienst zijn?