OK! licentietraining

Via de OK! licentietraining wordt u opgeleid tot OK! licentieadviseur. U leert tijdens deze training de OK! methode kennen en toepassen in de praktijk. Na het volgen van de training en uitvoering van een consultancy OK! traject krijgt u uw persoonlijke licentie, die recht geeft op het gebruik van de OK! webapplicatie voor het realiseren van OK! strategische waardeanalyses als ook het gebruik van OK! formats voor het vinden van oorzaken, het nemen van besluiten en het opzetten en beheerst uitvoeren van implementaties.

U leert tijdens deze training:

  1. De OK! methode diepgaand kennen;
  2. Uw adviesvaardigheden met betrekking tot meervoudige waarde ontwikkeling verdiepen.

Na de training doorloopt u met één van de licentiegevers een volledig OK! adviestraject. De organisatie daarvan doet u grotendeels zelf, waarna u de OK! licentie ontvangt. Met deze licentie kunt u of de organisatie waarvan u deel uitmaakt, gebruik maken van de OK! webapplicatie en zelfstandig OK! adviestrajecten uitvoeren.

“Erg inspirerend om te zien hoe op basis van relatief eenvoudige vragen het gesprek tussen de teamleden op gang komt en inzicht ontstaat in vraagstukken die spelen!” Tabitha Brussé, OK! licentiehouder vanuit de hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

toekomstbestendig ondernemen?

neem nu contact met ons op voor uitvoering van een OK!-quickscan

Het OK! adviestraject heeft ons als managementteam geholpen elkaar beter te begrijpen, de methodische aanpakken als gemeenschappelijk instrumentarium te benutten. Daarnaast hebben wij er een partner voor de verzekeringswereld bij die bijdraagt aan reductie van schadelast voor ondernemingen en omgeving.

AWI
Alg. Directeur, AWI

Licentietraining volgen?