Boeken

De OK! methode is omschreven in twee boeken. Hierin schenken wij veel aandacht aan het denken in waarde-soorten, gebaseerd op het model van het International Integrated Reporting Council (IIRC). Door toepassing van de OK! methode ontstaat op interactieve wijze een schat aan informatie. Onze boeken bieden hierbij hulp en ondersteuning.

Meer leren over de OK! methode? Klik dan hier.

Het OK! Model: Methodische aanpak van organisatievraagstukken

De OK! methode: het OK! model

Wat: Het boek beschrijft grondig de OK! methodiek. Vanuit geprioriteerde vraagstukken neemt het boek je mee door de oorzaak van vraagstukken, het nemen van besluiten om de oorzaak weg te nemen (niet enkel de symptomen) en het inrichten van een beheerst uit te voeren implementatieplan. Tot slot leer je het plan (planevaluatie), het proces om tot het plan te komen (procesevaluatie) en de effecten van het plan (productevaluatie) scherp te evalueren.

Voor wie: Managementteam, directieleden, strategisch bedrijfsteam (MKB-onderneming)

Prijs: €67,95

Toekomstbestendig Ondernemen: de OK! methode als basis

Toekomstbestendig Ondernemen OK

Wat: Het boek biedt met de OK! methode als basis een gestructureerde methodiek voor het waarnemen, analyseren en aanpakken van organisatievraagstukken. Hierbij komen de zes waarde-soorten van het IIRC grondig aan bod. De OK! methode als basis is gericht op het vinden van evenwicht tussen de verschillende waarde-soorten, zowel in de organisatie als tussen organisatie en omgeving.

Voor wie: Ondernemers, leidinggevenden, medewerkers in organisaties, organisatieadviseurs en Accountants.

Prijs: €30

Vraag vrijblijvend de eerste drie hoofdstukken van Toekomstbestendig ondernemen aan.

[contact-form-7 id=”6497″]

De OK! methode als Basis | Boek Deep Dive

De Ok! Methode als basis uitleg

Meer informatie?