15 juni 2023 – Jan Bouwman over Meervoudige waardecreatie

15 juni 2023 – Jan Bouwman over Meervoudige waardecreatie

  • 15/06/2023
  • Tijd: 13:30-16:45
  • Deventer

Workshop: Meervoudige waarde-creatie door ervaringsdeskundige Jan Bouwman

Workshop voor iedereen die geïnteresseerd is in de praktijk van evenwichtig aandacht geven aan economie, sociale relaties en ecologie.

Maak kennis met de enthousiasmerende en tegelijkertijd ook weerbarstige praktijk van methodisch werken aan de ontwikkeling van meervoudige waarden.

Datum: Donderdag 15 juni 2023, tijdens het grootste Kennisfestival, Deventer

Locatie: Grootste kennisfestival Deventer

U bent van harte welkom op deze waardevolle workshop:  aanmelden

 

Thema: Meervoudige waarde-creatie, door Jan Bouwman

Organisaties brengen nogal wat ontsporingen met zich mee, kenmerken zich door veel bijeffecten en dragen daarmee bij tot bijvoorbeeld milieuproblemen, dehumanisering van de arbeid (in lagelonenlanden), belastingontwijking, sjoemelsoftware, witwaspraktijken, omkoopschandalen, privacy-problemen en dan ook nog de aantasting van het onafhankelijk vakmanschap van professionals (beroepszeer) door doorgeslagen marktwerking. Die tijd nadert echter zijn einde. In de nabije toekomst zullen organisaties niet alleen ‘maar’ winst hoeven te maken er zullen meerdere waarden moeten worden gecreëerd en daar zal het bedrijf ook op worden getoetst door de lokale overheden.

Handelshuis Bouwman ging aan de hand van de zogenaamde OK!-methode aan de slag met het meervoudig waarden creëren. Jan Bouwman zal ingaan op de analyse van het toekomstbestendig maken van de organisatie en het ontwikkelen van een gemeenschappelijk businessmodel en projectenprogramma om dat te realiseren. Daarbij is aandacht voor: ‘de stuwende kracht van integraal samen, ‘de tegenkracht van aandeelhouder gedreven werken’ en ‘het belang van meervoudige waardecreatie’. En ‘het bestuurlijk vermogen’ dat zich bewust richt op het in balans brengen van mens, aarde, sociale relatie, intellectualiteit, infrastructuur en een gezonde financiële huishouding. Niets gaat vanzelf, … ook dit niet.

Jan Bouwman vertelt uit ervaring hoe zijn drive voor meervoudige waardeontwikkeling zich door-ontwikkelt in het nieuwe bedrijf dat hij momenteel aan het opzetten is!

Inschrijven

hier kunt u zich inschrijven

  • 1:30 PM — 4:45 PM
    Deventer

toekomstbestendig ondernemen?

neem nu contact met ons op voor uitvoering van een OK!-quickscan