Rob WesterdijkOK-Adviseur en -trainer

Rob-Westerdijk OK! Adviseur

Sectoren

  • Industrie
  • Handel
  • Zakelijke dienstverlening

Organisatie

  • Organisatie-Kundig
  • Email: rob@organisatie-kundig.nl
  • Tel: +31 (0)6 38946590

Het is boeiend om organisaties en hun omgeving in hun totale omvang waar te nemen. Als je niet meer verwonderd waar kunt nemen, loert het gevaar van een tunnelvisie. Het gevolg is dat symptomen in plaats van oorzaken van organisatievraagstukken worden aangepakt. Breed en diep kijken is nodig om de kern van vragen naar boven te tillen. 

Vanuit mijn sociologische achtergrond en gecertificeerd Kepner Tregoe trainer, kijk ik naar bewegingen van mensen en pak ik vraagstukken methodisch aan. In het OK-model staat het gezamenlijk waarnemen centraal. Van daaruit baken ik met u vraagstukken af, zoek met u naar de oorzaak en neem ik u mee door een gestructureerd besluitvormingsproces. Zo ontstaan projecten die voor uw organisatie duurzame meerwaarde opleveren: financieel, ecologisch, sociaal maatschappelijk, menselijk en materieel. 

Hoe ik organisaties help

Door het leren kennen en toepassen van gemeenschappelijke denk- en werkwijzen werkt het managementteam effectiever samen voor bepalen en het realiseren van de organisatiedoelen nu en naar de toekomst.

Wie ben ik

Ik heb brede bedrijfskundige management-, advies- en opleidingskennis en ervaring gericht op bevorderen van duurzaamheid op management-/ directie niveau en doceer aan de master circulaire economie.

Wat ik belangrijk vind

Oplossingen creëren die waardevol blijven voor alle belanghebbenden in de omgeving en voor uw kleinkinderen.

contact details

Social Profiles

toekomstbestendig ondernemen?

neem nu contact met ons op voor uitvoering van een OK!-quickscan

Het OK! adviestraject heeft ons als managementteam geholpen elkaar beter te begrijpen, de methodische aanpakken als gemeenschappelijk instrumentarium te benutten. Daarnaast hebben wij er een partner voor de verzekeringswereld bij die bijdraagt aan reductie van schadelast voor ondernemingen en omgeving.

AWI
Alg. Directeur, AWI

Wordt u ook OK!-Adviseur?