Hoe krijg je meer grip op problemen?

Doorbreek de fire-fighting spiraal

Je legt de telefoon neer. Zojuist belde je grootste klant zeer ontevreden op. Nog een hoofdpijndossier erbij… Er waren zwarte deeltjes aangetroffen in de geleverde producten en ze hadden tot een wereldwijde terugroepactie moeten beslissen. Wat wij aan kwaliteitsborging deden? Dit kon er ook nog wel bij. Moesten we tot een kostbare 100% controle overgaan? De problemen stapelden zich steeds verder op. De onderbezetting hielp hier ook niet bij. De geplande ramp-up stond inmiddels ernstig onder druk, mede dankzij tekorten in de toelevering en de terugkerende software-issues in de nieuwe installatie. Vanmiddag beslissen over opnieuw een andere leverancier, die hopelijk wel de beloften zou kunnen waarmaken.

toekomstbestendig ondernemen?

neem nu contact met ons op voor uitvoering van een OK!-quickscan

Het OK! adviestraject heeft ons als managementteam geholpen elkaar beter te begrijpen, de methodische aanpakken als gemeenschappelijk instrumentarium te benutten. Daarnaast hebben wij er een partner voor de verzekeringswereld bij die bijdraagt aan reductie van schadelast voor ondernemingen en omgeving.

AWI
Alg. Directeur, AWI